Ilmoittautuminen on päättynyt,ja parit on jo jaettu!! Jos ET ole saanut parisi osoitetta sähköpostiisi niin ilmoita siitä minulle sähköpostiin: nina.taskinen(at)netti(piste)fi

Iloista toverilokakuuta kaikille!!

Nyt voit osallistua toverilokakuuhun!

ToveriLokakuuhun voi ilmoittautua nyt, eli laita minulle osoitteesi + mahdollisen blogisi osoite ja halutessasi edelliset Toverikuu-parisi. Ilmoittautua voi pe 26.9.08 klo 18.00 saakka, parit jaan sen jälkeen illalla.

Tähän osoitteeseen voit ilmoittautua: nina.taskinen (at) netti (piste) fi

ToveriLokakuussa lähetetään yllätyksiä viikoilla 40-43 (4x)


Joka viikko lähetetään noin 2 euron pieni muistaminen + korttitervehdys joko ostettu tai itsetehty omalle muistettavalle. Postikulut tulevat tähän päälle.

Tämä kahden euron muistaminen voi olla vaikka suklaalevy, servettipaketti, tarroja, kiiltokuvia askarteluun, neulomiseen liittyvä tai muu syksyaiheinen ylläri tms. mitä nyt parilla eurolla saa. Mukavalla kahden euron muistamisella on tarkoitus tietenkin tuottaa omalle ystävälle iloinen mieli. Tämä ei ole  salainen ystävä, vaan ihan nimellä muistetaan. Joten voit olla yhteydessä omaan ystävääsi muutenkin. Postitetaan lähetys aina, että se on perillä VIIMEISTÄÄN saman viikon perjantaina. Eikä ole väliä onko blogia vai ei.

Toverin blogista voi ottaa ideoita, mistä toinen voisi pitää! Blogittomat myös esim. sähköpostin välityksellä.

 

Nappaa nappi mukaasi/ tekijä Blue

lokakuu.jpg

Napissa on koodi. Tarvitsee vain kopioida ja liittää!

 

Mukana:

1. Kettuemo

2. Tansku91

3. Äippä

4. Nina

5. Kirsi

6. Iitaliini

7. Tanlittan

8. Minä ite

9. Willis

10. Heidi

11. Villityttö

12. Orvokki